acapella vocal group

Rólunk

For You énekegyüttes

Öt fiatal énekes, akik úgy döntöttetek egyesítik hangjukat és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket szólaltatnak meg a capella stílusban.

Sikerüket tükrözi a sok helyre való eljutás, ... Zömében Szlovákiában és Magyarországon énekelnek, de kapnak meghívást Ausztriába és Csehországba is. Rendszeresen koncerteznek fesztiválokon és kulturális rendezvényeken. Az együttes több önálló albumot jelentett meg, videóklippjeiket pedig a YouTube segítségével juttatják el közönségükhöz.


Nika, Katica, Milan, Lucius és Andrej - FOR YOULantos Borbély Katalin - Katica

Az pozsonyi egyházi konzervatórium opera szakán végeztem, pop-énekléssel tíz éve foglalkozom.

Az acapella stílus mindig nagyon közel állt hozzám, kórusban énekeltem, kántorkodtam, mindig vonzott a zenei sokszinűség.

Jelenleg a For You a hivatásom, szakmám és a hobbim egyben.

Szeretem a természetet, cserkész lévén rengeteget túrázunk, lakóautózunk, kirándulunk. Családommal, férjemmel és három kislányommal Komáromban élünk.

Pavlína Vachová

A Pozsonyi Konzervatóriumot illetve a Pozsonyi Színművészeti Főiskolát sikeresen befejeztem, így diplomás színész vagyok.

Kicsi korom óta énekelek, ezért is a For You az életem részévé vált attól a pillanattól kezdve, hogy tagja vagyok. A színpad, az emberekkel való kommunikáció, az éneklés az életem, mindenem.

Több zenei stílust szeretek, kedvenceim a blues, soul és a latino, de a pop is nagyon közel áll hozzám, hiszen az acapellában is javarészt ezt a stílust képviseljük.

Temperamentumos vagyok, szeretem a tengert, szeretek mindent, ami fénylik, csillog, ragyog. :-)


Lucius Szikora

A For You legfiatalabb tagja vagyok, az együttes tenorja.

Iskoláimat kommunikációs design szakon végeztem, de az ének és a zene számomra az első helyen állnak. Nagyon szeretek utazni, új helyeket felfedezni, szeretek koncertre járni ,kedvenc zenészeim, énekeseim fellépéseit előszeretettel látogatom. Mindemellett bakelit lemez gyűjtő vagyok.

Milan Masiarik

Acapella - ez a stílus már a konzervatóriumi éveim alatt elnyerte a tetszésemet. Később ugyan a főiskolán karnagy szakon végeztem, az acapella számomra egy életre szóló szerelmet jelent.

A koncerteken és a fellépéseken kívül szeretek a stúdiónkban dolgozni, zenét mixelni.

A For You együttesben én vagyok a beatboxos, néha pedig a tenor vagy éppen egy trombita szóló az én érdemem. (csakis szájjal)

A zenén kívül szeretem a családom, mindennél jobban természetesen, szeretem a jó és finom ételeket, a túrákat és a sportot.

Andrej Mann

Az együttesben a legmélyebb szólam az övé, ő a basszus a csapatban.

Mielőtt a For You-hoz csatlakozott volna a Tempus és a Technik énekkarokban énekelt Pozsonyban.

Legjobban aludni szeret. Hobbija a fényképezés és feleségével nagyon szeret táncolni, főleg a swing a kedvencük.